
Дo кaртoплі, супу чи сaлaтів – цe унівeрсaльний дoдaтoк, який смaку з адью-чим. Є кількa спoсoбів, які дoпoмoжуть чудoвo йoгo зберегти.
Як заморозити кріп, щоб він приставки не- втратив свій смак
Впереди заморожуванням кріп необхідно вимити та обсушити, потім почистити від засохлих или гнилих гілочок. Зріжте товсті кінці стебел і подрібніть. Готовий кріп помістіть в чисту пластикову коробку, накрийте кришкою і зберігайте в морозилці. Розморожувати до вживанням не потрібно.
Підходить впредь до будь-яких страв / Фотоотпечаток unsplash
Як сушити кріп
Добре відціджений кріп можна також висушити. Пред сушінням його необхідно перебрати, оскільки пошкоджені стебла призведуть после її загнивання. Кілька обраних стебел зберіть в пук і зав\’яжете кінці гумкою ли ниткою. Потім розвісьте їх кінцями догори в теплому, добре провітрюваному приміщенні.
Також можна викласти кріп сверху паперові рушники та залишити нате кілька днів у темному і добре провітрюваному приміщенні.