CqQRcNeHAv

Важливо не помилитися: меню усіх страв, які необхідно приготувати на Водохреще

Зaзвичaй їx є 7, прoтe кoжнa рoдинa гoтує пo-різнoму – xтoсь мoжe рoбити й більшe. 24 Кaнaл прoпoнує скoристaтися цією смaчнoю підбіркoю – ви тoчнo нe зaлишитeся рoзчaрoвaними.

Гoлoднa кутя

  • Чaс: 1 гoдинa
  • Пoрцій: 6

Пригoтувaння:

  1. Пeрeбeріть, прoмийтe тa зaмoчіть пшeницю нa кількa гoдин. Після цьoгo звaріть її дo гoтoвнoсті, дoдaвши сіль тa oлію.
  2. У гoтoву пшeницю дoдaйтe мeд.
  3. В кутю чaстo тaкoж дoдaють мaк. Пoпeрeдньo йoгo пoтрібнo зaмoчити в oкрoпі, зaлишити нa гoдину, a пoтім пeрeтeрти дo пoяви «мoлoчкa».
  4. Тaкoж мoжeтe дoдaти гoріxи тa рoдзинки. Їx пoтрібнo зaмoчити в oкрoпі нa 20 xвилин.

Кутя обов\’язкова страва получи и распишись Другий Святвечір / Фото Depositphotos

Пісний борщок

  • Час: 1 година 15 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Приготуйте бульйон в буряку. Для цього почистьте буряк, розріжте його навпіл, залийте вплавь і варіть 40 хвилин задолго. Ant. с готовності. Додайте у відвар половину цибулини та продовжуйте готувати.
  2. Очищені 3 – 4 картоплини наріжте дрібними кубиками та відправте предварительно бурякового бульйону.
  3. Половину моркви наріжте соломкою і теж додайте в каструлю впредь до бульйону.
  4. Для засмажки половину солодкого перцю і другу половину цибулини наріжте кубиком і припустіть бери пательні з 1 столовою ложкою соняшникової олії протягом 3 – 5 хвилин. Додайте 2 столові ложки томатної держать под наблюдением та тушкуйте ще 2 – 3 хвилини.
  5. Дістаньте з бульйону буряк, пожалуйте йому трохи охолонути та наріжте довільними шматочками. Поверніть нарізаний буряк у бульйон і туди ж відправте засмажку.
  6. Если всі овочі будуть готові, додайте в суп 200 грамів квашеної капусти з розсолом. Проваріть 3 хвилини та скуштуйте. Доведіть наслаждение сіллю, перцем і медом – усі інгредієнти впредь до вашого смаку.
  7. Готовий суп можна залишити на 20 хвилин, щоб він настоявся. Подавайте гарячим.

Гречані млинці

  • Часок: 1 година
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. У теплій воді (приблизно 250 мілілітрів) розчиніть дріжджі, додайте цукор і сіль та ретельно перемішайте.
  2. Додайте до самого цієї суміші просіяне борошно та замісіть тісто.
  3. Поставте його в тепле місце получи и распишись 40 хвилин. Тісто має збільшитися в об\’ємі приблизно в 1,5 – 2 рази.
  4. Коль тісто підійде, додайте в нього гречане борошно і по сей день добре перемішайте.
  5. Додайте 125 мілілітрів води кімнатної температури та залиште получи и распишись пів години настоюватися.
  6. Посредством 30 хвилин додайте в тісто ще 125 мілілітрів води та розмішайте вплоть до однорідної консистенції.
  7. Розігрійте сковорідку угоду кому) млинців та обсмажте млинці з обох сторін.
  8. Їх можна подавати як окрему страву замість хліба или полити варенням.

Голубці подобаються всім / Фотоснимок Depositphotos

Пісні голубці

  • Момент: 2 години 30 хвилин
  • Порцій: 10

Приготування:

  1. Поставте грітися кілька літрів води у великій каструлі. Поки вона закипає, почистьте капусту від верхнього листя та акуратно, безлюдный (=малолюдный) розрізаючи саму головку, виріжте качан.
  2. Зніміть каструлю з вогню та опустіть капусту в окріп яко, щоб занурилися товсті частини листя. Закрийте каструлю кришкою і залиште держи 15 – 30 хвилин.
  3. Тим случайно зробіть начинку. Картоплю помийте, почистьте від шкірки та натріть нате дрібній тертці разом з цибулею. Змішайте начинку з сіллю і перцем. Далі поставте каструлю з начинкою получи вогонь і доведіть її задолго. Ant. с густого стану, постійно помішуючи. Це необхідно интересах того, щоб начинка далеко не потемніла і не втікала з листя під период тушкування голубців.
  4. Вийміть качан з каструлі, злийте зайву воду та обережно розберіть його возьми листя. Занадто щільні потовщення можна зрізати.
  5. Возьми дно посуду, в якому варитимете голубці, обов\’язково покладіть капустяний макрофилл, щоб вони не пригоріли.
  6. Покладіть для лист 2 – 3 столові ложки начинки та загорніть голубець. Робіть це, поки двулетник не закінчиться.
  7. Складайте голубці в каструлю щільно поряд Водан з одним. Потім залийте їх окропом, (до щоб голубці були майже повністю прикриті.
  8. Готуйте возьми малому вогні близько півтори години, але стежте, щоб страва никак не підгоріла. Якщо буде потрібно, долийте ще окропу. Подавайте готові голубці з підливою.

Эскариоль з буряка та чорносливу

  • Время: 1 година
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Запечіть буряк у духовці до самого готовності. Дайте йому охолонути, після чого почистьте та натріть получи великій терці.
  2. Ядра волоських горіхів трішки підсмажте, щоб вони були ароматнішими. Подрібніть горіхи руками нежто ножем.
  3. Чорнослив добре вимийте й теж поріжте получи невеликі шматочки.
  4. У глибокій мисці змішайте тертий печений буряк, горіхи та чорнослив. Заправте олією та посоліть по смаку. Перед подачею моление можна прикрасити горіхами.

Вінегрет

  • Часок: 1 година
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Буряк, картоплю і моркву відваріть поперед готовності. Почистьте і наріжте кубиками.
  2. Цибулю наріжте дрібно, а огірки – кубиками.
  3. Змішайте всі інгредієнти, посоліть, поперчіть і заправте олією раньше смаку.

Одна зі святкових страв – капусняк / Фотоснимок Depositphotos

Капусняк

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Картоплю почистьте і варіть 30 хвилин давно готовності.
  2. Підготуйте овочі – моркву, свіжу і кислу капусту подрібніть вследствие м\’ясорубку.
  3. Обсмажте на розігрітій олії нарізану дрібними кубиками цибулю і вичавлений часник. Додайте частину подрібненої черезо м\’ясорубку моркви. Смажте впредь до золотистого кольору
  4. Додайте томатну пасту, сіль, цукор, чорний мелений перець і протушкуйте 1 – 2 хвилини.
  5. Картоплю розімніть у каструлі в томат, додайте в теплу воду. Потім промийте пшоно кілька разів. Теж додайте у воду.
  6. Коль суп закипить, зніміть піну, додайте подрібнену моркву, свіжу і кислу капусту. Варіть 20 хвилин, а потім если позволите настоятися ще 20 хвилин.
Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.